Normalt blokerer vi kun brugere, men der kan være nogle der insisterer på at en bruger slettes


Slet en bruger



Slå kunden op

Vælg Funktioner > Slet



Vælg Slet


Får du denne fejl når du forsøger at slette brugere, kan det være du skal ind i API nøgler for brugeren


Funktioner > Slet


Klik på Slet


Klik på Brugere


Fremsøg brugeren > Funktioner > Slet


Brugeren er nu slettet



Slette en kunde



Stil dig på Kunder


Slå kunde op > Funktioner > Slet


Det kan være du får denne fejl


Slå kunden op igen > Klik på API nøgler


Følg samme procedure som for Slet bruger