Som medarbejder i Bekey, har man mulighed for at få installeret Bekey SmartLock på sin hoveddør. SmartLocken installeres uden beregning af en af Bekeys montører, og udgiften dækkes af Bekey.

Proces

• Medarbejderen sender en mail til drift@bekey.dk samt hr@bekey.dk om at SmartLock ønskes
  • HR laver tillæg til kontrakt til medarbejderen med nedenstående vilkår
  • Drift opretter medarbejderen i NetKey og medarbejderen får sit ”eget” kundenummer
  • Drift opretter et installationsjob i NetKey på kundenr. 1291, kontakter medarbejderen og aftaler det praktiske i forhold til installationen
  • Drift informerer HR om at medarbejderen har fået installeret SmartLock, hvilket registreres i MindKey

Flere døre

Har man flere indgangsdøre til sin bolig, og ønsker man at få installeret en SmartLock på mere end en dør, så skal de faktiske omkostninger til hardware og installation betales af medarbejderen.

Demonterede låsedele

Eventuelt demonterede låsedele i forbindelse med monteringen af SmartLock, skal opbevares af medarbejderen, da disse skal benyttes i forbindelse med en eventuel afmontering af SmartLock.

Hvis disse dele ikke findes ved afmonteringen, vil medarbejderen blive faktureret for de nødvendige dele.

Vedligeholdelse

Medarbejderen står selv for eventuel vedligeholdelse og batteriskifte.

Flytning

Ved flytning gives besked til drift@bekey.dk, som vil sørge for at SmartLocken blive afmonteret af Bekeys montører, og de oprindelige låsedele (som er opbevaret af medarbejderen) bliver monteret. Medarbejderen kan få installeret SmartLock på sin nye adresse uden beregning.

Fratrædelse

Ophører ansættelsesforholdet, skal medarbejderen tage stilling til om SmartLocken skal bibeholdes.

Ved bibeholdelse vil medarbejderen blive trukket kr. 500,- i nettolønnen for hardware, og der vil månedligt blive opkrævet en licens jf. gældende prisliste.

Hvis SmartLocken ikke ønskes bibeholdt, vil den blive afmonteret af Bekeys montører, og de oprindelige låsedele (som er opbevaret af medarbejderen) vil blive monteret.