1. Tjek at du er logget korrekt ind i BEKEY appen (Kundenummer, brugernavn, adgangskode)

2. Tjek der er et antal nøgler i øverste højre hjørne. Har du ingen nøgler, skal du kontakte din nærmeste leder eller administrator, som kan tildele dig nøgler.

3. Tjek Bluetooth er tændt på din telefon.

4. Hold telefonen max en armslængde fra dørens lås, og tryk på "den åbne hængelås" i højre side af skærmen.

5. Log ud og log ind igen, og forsøg derefter at åbne døren igen.

6. Fungerer stadig intet, kontakt derefter din nærmeste leder, eller BEKEY drift på tlf. 43 30 05 05.